Met de "DESIGN your OWN" collectie heb je de mogelijkheid om een halsband of lijn van touw of leer geheel naar jouw eigen wensen samen te stellen. Bij de producten staan voorbeelden van kleurencombinaties ter inspiratie. Voldoet deze kleurencombinatie geheel aan jouw voorkeur dan kun je deze ook idem als afgebeeld bestellen.
Heeft jouw hond een halsomvang kleiner dan 30 cm, kies dan voor de: halsbanden en lijnen voor de kleine(re) honden.
Vanaf een halsomvang vanaf 30 cm zijn de : halsbanden en lijn voor middel tot grote honden geschikt.
Voordat je een keuze maakt uit een halsband of lijn is het goed om even stil te staan welk materiaal en soort halsband of lijn geschikt is voor de hond. Meer hierover kun je hier lezen: welk materiaal en product is geschikt voor mijn hond.

Aangezien de halsbanden op maat worden gemaakt hebben wij de hals- en/of hoofdomvang van de hond nodig. Voor de juiste maat is het belangrijk de omvang nauwkeurig op te meten. Hoe je dit het beste kunt doen, kun je hier lezen: meetinstructie.

Wanneer je een model halsband of lijn hebt gekozen kun je via de keuzemenu's bij het product een keuze maken uit het soort en kleur touw of leer,  de kleur van de sluitingen, de keuze van het patroon en de kleuren van de omwikkeling. Vermeld bij een halsband of hondenkettinkje ook de hals of hoofdomvang van de hond.
Om het makkelijk te maken hebben wij sommige woorden onderstreept. Dit betekent dat daar een link aan gekoppeld is die je direct naar de betreffende pagina doorleid wanneer je het onderstreepte woord aanklikt. Er opent zich een nieuw venster waar gemakkelijk een overzicht van bijvoorbeeld de kleuren van het touw of leer kunt bekijken.
Wanneer je bij het product een afbeelding ziet van een kleurencombinatie die geheel aan jouw voorkeur voldoet, kun je deze ook idem zoals afgebeeld bestellen. Vermeld in het opmerkingenveld welke afbeelding het betreft of een korte omschrijving.

Vind je het lastig om de kleuren te kiezen en wil je graag voorbeelden bekijken van verschillende kleurencombinaties? 
Bij het tabblad : LiLLS lookbook kun je niet alleen verschillende kleurencombinaties bekijken maar staan ook afbeeldingen van de honden met hun LiLLS outfit.
Mocht er een kleurencombinatie tussen zitten die geheel naar jouw wens is? Stuur ons een berichtje met de afbeelding van de combinatie, vermeld welk soort halsband en/of lijn je wenst, dan verwerken wij de bestelling voor je.

 

 

© 2019 - 2020 LiLLS collars and leashes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel