Levertijden
Wanneer de betaling is ontvangen wordt de bestelling in behandeling genomen.
Alle producten van LiLLS worden  geheel naar jouw wens en voorkeur en met grote zorgvuldigheid met de hand gemaakt. De levertijd bedraagt 7 - 14 werkdagen. Producten welke op voorraad zijn (sample sale) worden binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Je ontvangt een bevestiging zodra je bestelling is verzonden.

Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn neem dan direct contact op.

Verzenden
Wij verzenden met Post NL of DHL. Indien een andere pakketdienst wenselijk is, neem dan even contact met ons op.

Retourneren
Wil je een gekocht product retour sturen dan kun je ongebruikte artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Producten die speciaal voor je zijn gemaakt kunnen niet geretourneerd worden!

Om gebruik te maken van je ontbindingsrecht moet je binnen 14 dagen een mailtje sturen. Wij sturen je dan een retourformulier toe, dat ingevuld teruggestuurd moet worden. 

Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Verstuur het pakketje zo dat wij het binnen 14 dagen in huis hebben.
Zodra het pakketje in goede orde is ontvangen zal de creditering worden voldaan.

Let op! LiLLS collars and leashes is niet verantwoordelijk voor pakketten die zijn zoekgeraakt in de post, zonder bewijs van verzending. Het advies is om retouren terug te sturen met behulp van track & trace.

Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt/beschadigd kunnen wij  niet crediteren. 

 

© 2019 - 2020 LiLLS collars and leashes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel